Bejelentés


Layla Hamilton


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Újra szerkesztek!

Sziasztok! Ha van valami kívánságotok, ötletetek, hogy mit szeretnétek látni az oldalon azt írjátok meg nyugodtan, azt majd meglátom abból mi az amit meg is valósítok valamint megvalósítható :)

Eredeti oldal címe

Sziasztok! Ha valakit érdekel az eredeti oldal, ahol megtalálhatók ezek a fanficeim is és még egyébb minden Layla-ról akkor nézd meg a : www.kaleidostarlayla.mindenkilapja.hu -t .


Szavazás

Sziasztok! Már nagyon régen foglalkoztam ezzel a honlapomal és a többivel is. Az mlap mióta megújúlt nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet mert nem tudom megnézni a látogatóim számát. A legnagyobb meglepetés visszont ma abban ért, hogy megláttam ennek a honlapomnak a látogatotságát amit nem is reméltem, hogy valaki nézte is mostanában. Ezért úgy döntötem nem csak fanfiction oladl lesz hanem minden más is a Kaleidóval és az újabb kedvenc Animéimmel és egyéb mindenel fog foglakozni :) Véleményeteket nyugodtan megírhatjátok a vendégkönyvbe.


 


 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!